Eurofins
Zoeken

Om één van onze whitepapers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Om één van onze brochures te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Eurofins Food Testing Heerenveen

Adres

Eurofins Food Testing Heerenveen, Nederland

Afleveradres monsters: Icarus 12 Bezoekadres: Hermes 3

8448 CJ Heerenveen

Route plannen

Let op: het adres waar u uw monsters kunt aanleveren is Icarus 12, 8448 CJ te Heerenveen!

Chemie

In Heerenveen vindt u het chemie-laboratorium. Voor veel van uw nutritionele onderzoeken kunt u bij ons terecht; we bieden voedingswaardemodellen, ingrediënten analyses, metalen en mineralen en de bepaling van additieven in uw voedingsmiddelen.  Dit alles tegen zo kort mogelijke doorlooptijden. Innovatie en modernisering staan in een hoog vaandel en zorgen ervoor dat u uw producten snel op de markt kunt zetten.

Microbiologie

Het microbiologisch laboratorium is in mei 2019 opgeleverd en is het meest moderne microbiologisch laboratorium van Eurofins. Hier werken wij aan het onderzoek naar de kwaliteit van de Nederlandse voedingsmiddelen. We maken gebruik van de meest geavanceerde technieken. Op deze locatie werken we met verregaande automatisering voor tellingen en met Eurofins’ eigen PCR technieken, zodat we de kwaliteit van onze analyses zo hoog mogelijk houden en u betrouwbare resultaten leveren. 

Stalen aanleveren

Als klant bij het Chemie of Microbiologie laboratorium in Heerenveen kunt u stalen aanleveren bij ons afgifteloket. Het adres: Icarus 12 Heerenveen (Afdeling SRR, deur ‘koeriers’). Dit zijn de tijden waarop u stalen kunt aanleveren:

  • Maandag: 8:30 - 17:00 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag: 6:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 6:00 - 14:00 uur