Eurofins
Zoeken

Om één van onze whitepapers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Om één van onze brochures te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Eurofins C-mark België exposant op Aquarama Trade Fair

Op 30 september vindt de Aquarama Trade Fair plaats in de Brabanthal in Leuven. De Aquarama Trade Fair biedt bezoekers uit de industrie en watersector een vakbeurs en congres over watertechnologie en -behandeling. Eurofins C-mark staat voor wateronderzoek én advies en is één van de ruim 100 exposanten. Komt u onze stand bezoeken? Onze medewerkers praten u graag bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van water- en legionellabeheer én u maakt bovendien kans op een gratis legionellaveilige douchekop.

Maak kans op een gratis legionellaveilige douchekop
Op onze stand maakt u kans op een legionellaveilige douchekop, waarmee u verzekert dat u altijd in bedrijf blijft, met veilig douchewater. Bij een eventuele normoverschrijding is het handig om zo’n legionellaveilige douchekop op de plank te hebben liggen, zodat ze tijdelijk kunt gebruiken –totdat u de bron van besmetting heeft aangepakt. Onder alle bezoekers aan onze stand die een visitekaartje achterlaten, verloten wij 3 legionellaveilige douchekoppen.

Waterbeheer: wetgeving, optimalisatie & kostenbesparing
Kom langs en bespreek wat u bezighoudt. Veel van onze klanten hebben vragen over de kwaliteit van hun drinkwater. De drinkwaterkwaliteit blijft immers niet vanzelf op peil. Dat geldt ook voor proceswater in de industrie. Hoe zorgt u er bovendien voor dat u aan alle eisen voldoet, het beheer optimaliseert, de kosten onder controle houdt en verstandig omgaat met het schaarse water? Als u vragen heeft over waterbeheer of legionellabeheer in uw sanitaire installatie of koeltoren helpen onze experts u graag. Ook bij: het toepassen van waterbesparende technieken, hergebruik van afvalwater of regenwater, kwaliteitsbeheer bij eigen waterwinning en waterbehandeling (ontharding, ontijzering, filtratie, reversed-osmosis). Eurofins is ook uw partner voor alle milieuvraagstukken. Via ons Eurofins-netwerk kunnen wij u helpen bij vraagstukken rond luchtemissie, bodem en asbest.  

Gratis tickets
Bezoek aan de vakbeurs is gratis als u zich vooraf registreert. Registreer hier voor gratis tickets voor de vakbeurs. U kunt zich ook aanmelden voor het congres, tegen betaling.

Contactgegevens België