De handel in bakkerijproducten groeit steeds sneller. Met name patisserieproducten winnen aan populariteit. Vooral voor handelaars en bakkerijen is deze groei te merken. Eurofins helpt in elke schakel van de keten de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet, o.a. door betrokkenheid bij de verschillende brancheverenigingen. We kunnen u helpen met o.a. inspecties, het opzetten van kwaliteitsprogramma’s en u adviseren over de ontwikkelingen op het gebied van wetgeving.
Eurofins biedt u een totaalpakket aan routine analyses en diensten aan op het gebied van microbiologisch, chemisch en/of fysisch onderzoek om de kwaliteit en voedselveiligheid van uw producten te garanderen en optimaliseren. Wij zijn gespecialiseerd om deze analyses uit te voeren op onder andere granen, meel, meelproducten, brood en patisserie.
Naast de routinelaboratoria beschikt Eurofins over een netwerk van gespecialiseerde laboratoria, de zogenaamde Competence Centers, die specialistische analyses uitvoeren. Hierdoor zijn wij in staat om u de beste support en service te bieden Grotendeels van de analyses is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie volgens NEN-EN-ISO 17025.
Deze analyses komen voor in Bakkerijproducten
- Aeroob kiemgetal
- Acrylamide
- Bacillus Cereus
- Cronobacter
- Clostridium Botulinum
- Enterobacteriaceae
- Eiwit
- Gisten
- Gisten en schimmels
- Koolhydraten
- Suikerprofiel
- Suiker
- Vezels
- Voedingsvezel
- Vocht
- Voedingswaarde
- Zetmeel
- Vetbepaling
- Listeria monocytogenes
Contactgegevens België
Bel ons
BE: +32 (0)50 45 00 60