Eurofins
Zoeken

Om één van onze whitepapers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Om één van onze brochures te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Kant-&-klaarmaaltijden

Eurofins heeft veel ervaring in de levensmiddelenindustrie, waaronder het analyseren en het garanderen van de voedselveiligheid van de kant-en-klaarmaaltijden. Onze afdeling Food Safety Solutions werkt voor de meeste grootste retailers in Nederland.

Nieuw zijn de zogenaamde challenge testen. Met een challenge test kan beoordeeld worden hoe één of meerdere soorten micro-organismen zich gedragen in een product gedurende de houdbaarheidstermijn of processtap. Hiertoe wordt het product opzettelijk besmet met een hoeveelheid van dit micro-organisme en gemonitord in de loop van de  bewaartijd. In de meeste gevallen worden deze testen ingezet om uit te sluiten dat er een gevaarlijke situatie kan ontstaan, doordat het micro-organisme tijdens het bewaren uitgroeit tot hoge aantallen.

Eurofins beschikt naast de routinelaboratoria over een netwerk van gespecialiseerde laboratoria, de zogenaamde Competence Centres, die specialistische analyses uitvoeren. De klanten van Eurofins hebben op deze manier toegang tot een breed pakket van geaccrediteerde analyses die volgens de nieuwste technologieën worden uitgevoerd zoals vitamines, koolhydraten, GMO en migratietesten.

Vragen of interesse?

Neem contact op!

Peggy Vereecke

Peggy Vereecke

Accountmanager BE

Contactgegevens België

Whitepapers

Lees je in op specifieke onderwerpen met onze whitepapers

1 / 3