Eurofins
Zoeken

Om één van onze whitepapers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Om één van onze brochures te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Zuivel

Als erkend zuivelbedrijf heeft u te maken met verschillende wetgeving en controles met betrekking tot voedselveiligheid en kwaliteit. Als labopartner begrijpen wij het belang van de snelheid waarmee gehandeld moet worden, ook met betrekking tot de analyses. Daarom verzorgt Eurofins de uitvoering van o.a. analyses op salmonella en listeria monocytogenes in 24 uur (BacGene). Door de snelle vrijgave van de analyse van de analyseresultaten kunt u kosten besparen.

Eurofins helpt u de kwaliteit en veiligheid van uw producten te garanderen. Niet alleen door ons brede analysepakket, maar ook door de extra diensten die wij u kunnen bieden. Zo helpen wij u door het uitvoeren van ‘challenge testen’, waarbij de groeisnelheid van listeria monocytogenes wordt bepaald. Daarbij kunnen we u ook helpen in het productieproces en het opzetten van kwaliteitssystemen zoals: BRC, IFS, FSSC22000, HACCP, GMP, SKAL, CertiSys. Dit biedt extra zekerheid over de kwaliteit van het product.

Eurofins biedt het gehele portfolio van analyses: van nutritionele en microbiologische tot aan de analyse op koolhydraten.

Vragen of interesse?

Neem contact op!

Contactgegevens België

Whitepapers

Lees je in op specifieke onderwerpen met onze whitepapers

1 / 3